Home Quizzen Contact Privacy Beleid
Maak jij deze Nederlandse hits van vroeger compleet?
Vraag 1 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Dorus compleet: "Er wonen 2 motten in mijn ouwe ____ en die twee motten die wonen daar pas"
Advertentie
Vraag 2 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Herman Emmink compleet: "Als de ____ komt dan stuur ik jou Tulpen uit Amsterdam"
Vraag 3 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Willeke Alberti compleet: "carolientje, carolientje, carolientje wil een ____ carolientje, carolientje, krijgt nooit genoeg ervan"
Vraag 4 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Bennie Neyman compleet: "Waarom ruik ik steeds jouw ____ nog of je bij me bent".
Advertentie
Vraag 5 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Gerard Cox compleet: "Ik zou je 't liefste in een ____ willen doen en je bewaren, heel goed bewaren".
Vraag 6 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Wim Sonneveld compleet: "En langs het ____ van m'n vader zag ik de hoge bomen staan. "
Vraag 7 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Black And White compleet: "Ik heb je voor het eerst ____, daar bij de waterkant, daar bij de waterkant, daar bij de waterkant"
Advertentie
Vraag 8 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Andre Hazes compleet: "M`n zoon was gisteren jarig, hij werd ____ jaar oud m`n schat hij vroeg aan mij een vlieger, en die heeft hij ook gehad"
Vraag 9 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Wim Sonneveld compleet: "Had je niet die mooie ____ ogen. Had je niet dat ravenzwarte haar"
Vraag 10 van de 10
Maak de songtekst van dit nummer van Toontje Lager compleet: "Drie uur 's nachts, zeven ____. Het panter bloesje en de spijkerbroek."
Advertentie

Geschiedenis Quizzen

Geografie Quizzen

Muziek Quizzen

Wetenschaps Quizzen

Wie Zingt Quizzen

Eten en Drinken Quizzen

Algemene kennis Quizzen

FilmQuizzen

Wiskunde Quizzen