Subscribe to our youtube channel for more tests.

Maak jij deze Nederlandse hits van vroeger compleet?

Wij vinden jou leuk,

Vind je ons ook leuk?

Wij vinden jou leuk,

Vind je ons ook leuk?

Subscribe to our youtube channel for more tests.

Vraag 1
Maak de songtekst van dit nummer van Wim Sonneveld compleet: "Had je niet die mooie ____ ogen. Had je niet dat ravenzwarte haar"
Vraag 2
Maak de songtekst van dit nummer van Herman Emmink compleet: "Als de ____ komt dan stuur ik jou Tulpen uit Amsterdam"
Vraag 3
Maak de songtekst van dit nummer van Gerard Cox compleet: "Ik zou je 't liefste in een ____ willen doen en je bewaren, heel goed bewaren".
Vraag 4
Maak de songtekst van dit nummer van Dorus compleet: "Er wonen 2 motten in mijn ouwe ____ en die twee motten die wonen daar pas"
Vraag 5
Maak de songtekst van dit nummer van Black And White compleet: "Ik heb je voor het eerst ____, daar bij de waterkant, daar bij de waterkant, daar bij de waterkant"
Vraag 6
Maak de songtekst van dit nummer van Andre Hazes compleet: "M`n zoon was gisteren jarig, hij werd ____ jaar oud m`n schat hij vroeg aan mij een vlieger, en die heeft hij ook gehad"
Vraag 7
Maak de songtekst van dit nummer van Toontje Lager compleet: "Drie uur 's nachts, zeven ____. Het panter bloesje en de spijkerbroek."
Vraag 8
Maak de songtekst van dit nummer van Wim Sonneveld compleet: "En langs het ____ van m'n vader zag ik de hoge bomen staan. "
Vraag 9
Maak de songtekst van dit nummer van Willeke Alberti compleet: "carolientje, carolientje, carolientje wil een ____ carolientje, carolientje, krijgt nooit genoeg ervan"
Vraag 10
Maak de songtekst van dit nummer van Bennie Neyman compleet: "Waarom ruik ik steeds jouw ____ nog of je bij me bent".
Naar Volgende Quiz

Meer leuke quizzen